Loopbaan- leiderschap coaching

Wist je dat je zo’n 70.000 uur in je leven werkt? Natuurlijk wil je dat je alle uren die je in werk stopt, leuk en fijn zijn. Maar wat doe je als dat niet even zo is? 

Of je nu meer succes in je werk wil ervaren, je wilt voorbereiden op een nieuwe baan óf je een stapje hogerop wil. Loopbaan coaching is gericht op de verbinding met jezelf. Zo zorgen we ervoor dat jij je doel haalt.

 

Aan de slag

Ieder coachtraject wordt op maat gemaakt. Samen stellen we jouw traject samen aan de hand van je vragen en behoeften. Het begeleidingsdeel bestaat uit verbindend communiceren. Verbaal en non-verbaal. We onderzoeken je kwaliteiten, talenten en ontwikkelen bepaalde vaardigheden. Dat doen we aan de hand van methodes, theorieën en kennis.

Tijdens het traject doe je ontdekkingen over jezelf als persoon. Je leert je sterke en zwakke kanten herkennen en benoemen. Wat geeft je energie en wat kost je energie? En wat zijn je drijfveren en talenten?

Door deze bewustwording, verandering en persoonlijke ontwikkeling, leer je meer op om je intuïtie te vertrouwen. En hoe meer je op je intuïtie vertrouwt, hoe meer je begrijpt dat de wereld om je heen uit energie bestaat en dat je dit beter kunt aanvoelen. Op basis hiervan kun je de situatie of het gesprek effectief beïnvloeden en de regie nemen.

Kom in contact