Narcisme coaching

Vaak zijn mensen die te maken hebben of hebben gehad met een “narcistische” persoon niet meer bewust van hun eigen behoeften omdat zij gewend zijn zich aan te passen. Er wordt zelden een officiële diagnose vastgesteld bij iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. “Iemand met een dergelijke stoornis vindt namelijk niet dat er iets met hem of haar aan de hand is en geeft altijd een ander de schuld”. Een narcist gaat vaak zo subtiel te werk dat het slachtoffer aan zichzelf gaat twijfelen. Een narcist neemt niet de verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag, en zal dat ook niet aanpassen.

Het duurt vaak lang dat iemand zich realiseert daadwerkelijk een slachtoffer te zijn.
Als coach wil ik graag helpen bij het inzicht krijgen. Het terugvinden van je ware zelf en hun passies en sterktes weer tevoorschijn te halen. Door je te begeleiden, naast je te staan, je te begrijpen en je niet te beoordelen. Je ervaring omzetten naar kracht en kwaliteit om zo je geluk en energie weer te vinden.

 

Werkwijze:

We starten met een vrijblijvend en oriënterend gesprek om helder te krijgen over wat jij wil en wat ik kan bieden. Wanneer we ons hierin beiden kunnen vinden, stellen we de doelen en overeenkomst op.

Kom in contact