Jorink Coaching

Jorink coaching staat voor coachen op persoonlijke wijze: vanuit het hart en intuïtief. We luisteren met gevoel, we werken vanuit de eenvoud. Duidelijk en helder. Hoe we dit doen? Door aan te sluiten op jouw belevingswereld en te werken met dat wat er wél is. Altijd positief en waarderend. We creëren een persoonlijke verbinding: van mens tot mens. En een omgeving van vertrouwen, veiligheid en respect.

We werken toe naar bewustwording en regie. Dat vinden we belangrijk. Want wist je dat bewustwording ontstaat door de bron te verkennen en nieuwsgierig te zijn? Regie ontstaat doordat je leert bewust een keuze te maken in de situatie waarin jij je bevindt en welke kant je op wil. Daarbij bespreken we communicatie, talenten, kwaliteiten, methoden en kennis.

Wie is Jacqueline?

“Ik ben geboren in 1964 in Zwolle, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik ben een echte duizendpoot. Naast coach ben ik sinds 1986 ook werkzaam bij KLM waar mijn huidige functie senior purser is; leidinggevende en eindverantwoordelijk voor alles wat crew en passagiers op het gebied van klantbeleving, samenwerking en communicatie. Bij KLM heb ik trainingen gegeven aan collega’s. Op dit moment ben ik ook nog trainer bij Peter Vader Trainingen.

Het mooiste aan mijn vak vind ik deelgenoot zijn van de ontwikkeling van een ander. Ik ben nieuwsgierig naar wat een ander beweegt, waar hij of zij tegenaan loopt en wat hij of zij nodig heeft om te kunnen groeien en verder te gaan. Maar ook om kennis te mogen overbrengen en te delen. Wat kan ik van jou leren? En wat jij van mij?

De laatste jaren heb ik mij verder ontwikkelt als coach op het gebied van leiderschap, competenties, kwaliteiten en talenten, implementatie en borging van vooral klantbeleving, maar ook op het gebied van narcisme.”

Kom in contact

Kennismaken? benieuwd naar de mogelijkheden?

kom in contact via onderstaand formulier.

Verstuur aanvraag