Wij vonden het een geslaagde dag, kregen heel veel informatie en goede tips om uit te proberen in de praktijk. Ook de manier van lesgeven, de presentatie, maakte het een hele leerzame dag. Na afloop van de cursus hebben we nog een naslagwerk ontvangen waar we eventueel op terug kunnen vallen. Dit heeft ons zeer geholpen en hebben er nu nog dagelijks profijt van.

Hoe

Coach traject:

In mijn sessies met jou gaat het over jou! In relatie tot de ander, je werk (omgeving), je team. Daarin gaat het over luisteren, gesprekken voeren, met andere ogen kijken naar vragen en problemen en oplossingen bedenken.

Resultaat:

  • Leer met ogen van de ander naar jezelf te kijken en word je bewust van je onbewuste opvattingen en gedrag.
  • Bij veranderingen in je leven gaat het erom dat je bewust invloed leert nemen.
  • Als je weet hoe je denkt, voelt en kiest dan kun je het ook anders doen en bewust gaan sturen op andere resultaten.
  • Je leert omgaan met je emoties en stappen te zetten die vooruitgang betekenen.

Een coach traject begint met een  (gratis) intake gesprek van ongeveer 90 minuten. In dat gesprek maken we verder kennis met elkaar, bespreken we je vraagstelling en zal ik daarop doorvragen.

Daarna schrijf ik een samenvatting van dat gesprek, benoem de vraagstelling en het gewenst te behalen doel. Ook doe ik je dan een voorstel over hoe het coachtraject eruit zal zien, hoeveel sessies en welke stappen daarvoor nodig zijn, bijvoorbeeld het invullen van een DiSC profiel. Zo krijg je van mij een offerte op maat die bij jou past!

Een coach traject bestaat meestal uit 6 sessies van 90 minuten en een reflectiegesprek over 6 weken na de laatste coach sessie. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe het gaat en of je eventueel nog iets nodig hebt.

 

Wat kost het?

In samenspraak met de coachee maak ik een offerte op maat die past!

 

Kom in contact

“Geen beter kompas voor het leven dan je eigen hart”

Teams:

Effectief of effectiever samen werken is vaak het doel. Ik ga graag nog een sapje verder; werken aan bevlogen samenwerken. Dat is wat maakt dat iedereen iedere dag zijn werk doet. Wat ik belangrijk vind in een team is dat er zorg staat voor de verbinding, dat er gebruik wordt gemaakt van ieders talent, dat uit te bouwen en op zoek naar dat wat er wél is.

  • Hoe zorgen jullie als team ervoor dat jullie van je werk houden?
  • Hoe creëer je teamspirit?

Het succes van teams hangt sterk af van hun vaardigheden op het gebied van samenwerken en communiceren. Ook het stimuleren van eigenaarschap van de teamleden is een onderdeel van de training. Dat betekent dat het team een actieve rol krijgt in hoe zij het in hun eigen werkomgeving gaan doen. Ze gaan zelf de manier bepalen hoe ze het gaan doen, zodat het samenwerken effectief wordt en bij hen past.

Het ontwikkelen van talent zorgt ervoor dat je doet wat je gelooft en werkt bij een organisatie waar je trots op bent, raak je betrokken en bevlogen. Met meer kennis en vaardigheden groeit je zelfvertrouwen en weet je meer.

Het resultaat is een positieve impact en betere prestaties en meer (werk) plezier.

Wat kost het?

In samenspraak met de klant maak ik een offerte op maat die past!