Wie

Mijn naam is Jacqueline Jorink, als coach sta ik open voor de ander, ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtief, vanuit de eenvoud, duidelijk en helder.

Ik wil verbinding maken en samen aan de slag te gaan met: Wat beweegt jou en hoe? Ik probeer de ander inzichten te geven en bewust te maken zodat ze met bevlogenheid en motivatie verder kunnen met hun doelen. Een nieuwe positieve mindset die je in beweging zet.

Wie is Jacqueline?

Naast coach zijn, ben ik ook werkzaam bij KLM, mijn functie is Senior Purser, (leidinggevende van het team dat werkzaam is in de cabine). Door het leidinggeven, het instrueren, ondersteunen en delegeren van collega’s en mijn opleiding tot trainer en het volgen van verschillende skills op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, communicatie en coachen, heb ik ontdekt dat ik het 1 op 1 werken met een ander aan persoonlijke en of professionele ontwikkeling leuk vind om te doen. Ik word er blij van als ik zie dat er bewustzijn komt, dat de ander in beweging komt en nieuwe stappen kan maken. Dat er bewust keuzes gemaakt kunnen worden waardoor  je jouw kwaliteiten en talenten beter kunt inzetten en dat zaken waar je last van hebt, kunt ombuigen naar een positieve flow die je in beweging houdt en energie geeft.

“Ik denk nog regelmatig aan je goede adviezen en hulp”

Kom in contact

Kennismaken? benieuwd naar de mogelijkheden?

kom in contact via onderstaand formulier.