“Super bedankt voor je tijd en aandacht!
Vond het zeer verhelderen, bevestigend en inspirerend!
Blij mee en waardevol voor de verdere groei van mijzelf, en mijn bedrijf :)”

Wat

Jorink Coaching staat voor coachen op persoonlijke wijze: vanuit het hart en intuïtief. Ik luister met gevoel, ik werk vanuit de eenvoud. Duidelijk en helder. Hoe ik dit doe? Door aan te sluiten op jouw belevingswereld en te werken met dat wat er wél is. Altijd positief en waarderend. Ik creëer een persoonlijke verbinding: van mens tot mens. In een omgeving van vertrouwen, veiligheid en respect.

Werken aan bewustwording en regie is iets waar ik graag bij help. Want wist je dat bewustwording ontstaat door de bron te verkennen en nieuwsgierig te zijn? Regie ontstaat doordat je leert bewust een keuze te maken in de situatie waarin jij je bevindt en welke kant je op wil.

Ontdekken en verbeteren, daar geloof ik in. In werken aan jezelf, je team of je organisatie. Niet alleen omdat het soms moet maar vooral omdat het mag; het inspireert en het brengt je een stap vooruit.

Ieder coach traject wordt op maat gemaakt. Samen met jou gaan we op zoek naar een verrassende manier om tot inzichten en resultaat te komen. Wat is de echte reden achter de leervraag. Jorink Coaching is ook aangesloten bij het Coach Collectief.

Kom in contact

Jorink Coaching verzorgt ook teamtrainingen in samenwerking met Peter Vader Trainingen en the Growth Factor. Wij verzorgen trainingen op het gebied van:

  • Communicatie en gedrag, omgaan met verandering.
  • Gastvrijheid en Klantbeleving
  • De-escalerend communiceren en gedrag.
  • DiSC

Onze trainingen zijn afwisselend, interactief en resultaatgericht. Maar inspireren, waarderen en persoonlijk begeleiden doe ik voorafgaand maar ook na afloop. Dan luister ik naar je, houd je een spiegel voor, daag je uit met ervaringen van anderen, maar wil ook helpen met handige tips, opzienbarende filmpjes en fantastische lezingen. Want ook in mijn persoonlijke begeleiding is alles gericht op jouw verandering, jouw groei.

Het resultaat is een positieve impact op je eigen leven én op dat van anderen. Betere prestaties en meer (werk) plezier.

“Een stalende glimlach door écht contact. Inspirerende training. Een teambuilding, op zaterdagochtend en zorgen dat iedereen enthousiast is?
Hoe je dat doet? Heel Simpel, doe de training”